Secret Agent Film Online Kijk Gratis

Secret Agent Film Online Kijk Gratis film gratis online, belgie Secret Agent Film Online Kijk Gratis kijk online, Secret Agent Film Online Kijk Gratis met nederlandse ondertiteling online, Secret Agent Film Online Kijk Gratis kijken op tv via computer

.
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent    12 June 1936
6.6
TMDb: 6.6/10 46 votes

Edgar Brodie, een succesvolle schrijver, wordt aangeklampt door het hoofd van de Geheime Dienst voor een spionagemissie in Zwitserland. Nadat hij officieel dood wordt verklaard en voorzien van een nieuwe identiteit, vertrekt Brodie naar Genève. Samen met zijn zogezegde vrouw Elsa en de Mexicaanse huurmoordenaar 'The General' moet hij een Duitse spion opsporen.

Kijk


The Secret Agent

The Secret Agent

The Secret Agent    08 November 1996
4.8
TMDb: 4.8/10 10 votes


The Secret Agent Club

The Secret Agent Club

The Secret Agent Club    16 August 1996
3.9
TMDb: 3.9/10 15 votes


Spy Hard

Spy Hard

Spy Hard    24 May 1996
5
TMDb: 5/10 208 votes

Agent Dick Steele moet voorkomen dat generaal Rancor de wereld vernietigt met een speciale raket, waarvoor hij alleen nog een bepaalde computerchip mist. Deze chip is uitgevonden door professor Ukrinsky, met wiens dochter Steele wil samenwerken in deze zaak, niet wetend dat zij een KGB-agent is.

Kijk


Miss Congeniality

Miss Congeniality

Miss Congeniality    14 December 2000
6.3
TMDb: 6.3/10 1,414 votes

FBI-agente Gracie Hart voelt zich verbonden met haar mannelijke collega's. Ze loopt, drinkt, eet en praat als een man. Wanneer er gedreigd wordt met een aanslag op de verkiezing van Miss United States, wordt ze gedwongen undercover te gaan als miss. Hiervoor ondergaat ze met de hulp van Victor, een consulent op het gebied van missverkiezingen, een ware metamorfose.

Kijk


Agent Cody Banks

Agent Cody Banks

Agent Cody Banks    14 March 2003
5.1
TMDb: 5.1/10 422 votes

Cody Banks lijkt op het eerste gezicht een normale, klein beetje sullige, tiener. Maar hij is werkelijk een CIA-agent die deel uitmaakt van een speciale tak van tiener-agenten. Hij krijgt hulp van begeleider, Ronica Miles en ook beschikt Cody over de nieuwste snufjes. Zijn eerste missie is het bevriend raken met Natalie Connors, de dochter van een uitvinder die onwetend de slechterik in dit verhaal helpt. Maar helaas kan Cody absoluut niet omgaan met meisjes. Lukt het hem om de wereld te redden en zelfs het meisje te krijgen?

Kijk


Agent Cody Banks 2: Destination London

Agent Cody Banks 2: Destination London

Agent Cody Banks 2: Destination London    12 March 2004
5.1
TMDb: 5.1/10 212 votes

Wanneer een overgelopen CIA-agent een apparaat voor gedachten-controle heeft gestolen, moet Cody undercover naar Londen om hem te zoeken. Hij doet zich voor als student op een eliteschool en moet zijn ware identiteit beschermen terwijl hij zijn missie uitvoert.

Kijk


Sabotage

Sabotage

Sabotage    02 December 1936
6.8
TMDb: 6.8/10 90 votes

Mr. Verloc is de eigenaar van de Bijou Cinema in Londen, maar in werkelijkheid is hij lid van een internationale bende van saboteurs die opereert vanuit Londen. Overheidsagent Ted Spencer heeft een vermoeden van Verloc's dubbelleven. Hij gaat naast de bioscoop wonen en zorgt dat hij bevriend raakt met mevrouw Verloc en haar broer Steve.

Kijk


Anacleto: Agente secreto

Anacleto: Agente secreto

Anacleto: Agente secreto    04 September 2015
5.9
TMDb: 5.9/10 94 votes

Deze kerst wordt een levende hel voor Adolfo. Niet alleen verlaat zijn vriendin hem omdat hij een ambitieloze beveiligingsmedewerker is, maar hij wordt tevens het doelwit van een stel misdadigers onder leiding van Vázquez, een gevaarlijke crimineel die net uit de gevangenis is ontsnapt. Dan ontdekt hij dat zijn vader een dubbele identiteit heeft. Hij is niet de worstenmaker die in een boerderij op het platteland woont. Hij is Anacleto, een geheim agent die Vázquez dertig jaar geleden heeft opgesloten. Adolfo zal samen moeten werken met zijn vader om de wraak van Vázquez te overleven en zijn vriendin terug te winnen.

Kijk


Secret Agent 00 Soul

Secret Agent 00 Soul

Secret Agent 00 Soul    01 January 1990
7.5
TMDb: 7.5/10 2 votes


Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent    30 July 1943
7
TMDb: 7/10 2 votes


The Double

The Double

The Double    27 October 2011
5.9
TMDb: 5.9/10 281 votes

De gepensioneerde CIA agent Paul Shepherdson (Gere) wordt opnieuw aan het werk gezet door de jonge, ambitieuze FBI agent Ben Geary (Grace) om de mysterieuze moord op te lossen van een Amerikaanse senator. De voormalige CIA agent wordt bij de moordzaak betrokken vanwege zijn extensieve kennis over een oud-Russische huurmoordenaar genaamd “Cassius” (Moyer) wiens werkwijze identiek overeenkomt met de moord op de senator. Agent Shepherdson krijgt hiermee één laatste kans om deze beruchte moordenaar te vatten die al jarenlang arrestatie heeft weten te vermijden.

Kijk


Carry On Spying

Carry On Spying

Carry On Spying    01 June 1964
6.7
TMDb: 6.7/10 20 votes


Himitsu sennyû sôsakan Honey & Bunny

Himitsu sennyû sôsakan Honey & Bunny

Himitsu sennyû sôsakan Honey & Bunny    01 December 2007
0
TMDb: 0/10 0 votes


Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me    08 June 1999
6.2
TMDb: 6.2/10 1,398 votes

Dr. Evil gebruikt een tijdmachine om terug te reizen naar 1969, waar hij Austin Power's mojo steelt. De Britse geheim agent moet nu terugreizen in de tijd om dit, met de hulp van Felicity Shagwell, terug te vinden. Ondertussen ruziet Dr. Evil vrolijk verder met zijn zoon, en bouwt 'ie een goede vriendschap op met Mini Me, een kloon van zichzelf, maar dan 8 keer zo klein.

Kijk


Agents secrets

Agents secrets

Agents secrets    03 March 2004
5.4
TMDb: 5.4/10 35 votes


다찌마와 리: 악인이여 지옥행 급행열차를 타라

다찌마와 리: 악인이여 지옥행 급행열차를 타라

다찌마와 리: 악인이여 지옥행 급행열차를 타라    13 August 2008
5.6
TMDb: 5.6/10 9 votes


Sudba Rezidenta

Sudba Rezidenta

Sudba Rezidenta    20 August 1970
6.5
TMDb: 6.5/10 2 votes


Ошибка резидента

Ошибка резидента

Ошибка резидента    12 November 1968
7
TMDb: 7/10 1 votes


Подвиг разведчика

Подвиг разведчика

Подвиг разведчика    26 June 1947
0
TMDb: 0/10 0 votes


Riproduzione di film completi in video HD in inglese o svedese o accesso diretto a download di film illimitati direttamente su DVDRip Blu-Ray. Molte persone sanno che è molto difficile trovare un sito di streaming di film gratis. Per me, è solo perché i film e gli spettacoli televisivi al liceo tendono ad essere abbastanza continui. L'ultima verità, dobbiamo sempre cercare nuove pagine. Va detto che comunque non è male di solito. Ma il problema è che quasi tutti sono cattivi in alta qualità. Ma quando ti trovi, può semplificarti la vita. Pertanto, ho creato questo sito. Quindi assicurati di aggiungere questa pagina ai tuoi preferiti e di essere disponibile in seguito.

Quindi, riconosco che una grande preferenza è data ai luoghi di fiducia e ben noti. Inoltre, dato che molti dei nostri visitatori aggiungono film per dispositivi mobili da ascoltare, questo è ora verificato e indicato dove dovrebbe essere la celebrazione della produzione di siringhe. Altrimenti, più fattori saranno suddivisi in giorni di giorni stabiliti, collegamenti di alta qualità e viste positive sul forum. Assicurati di andare alla descrizione completa di ogni articolo sulla pagina, sul retro della pagina. Vieni qui così spesso a cercare nuove opzioni, in quanto la classificazione cambia molto spesso. Se ti è piaciuta questa pagina, puoi condividere il tuo account di social network come Facebook o Twitter.